Oxbow kényszeretetős tápok

Az amerikai Oxbow Animal Health a világ egyik vezető egzotikus állat táp gyártója, amely már több, mint 30 éve van a piacon. Az állatorvosoknak szánt Professional Line termékcsalád - melybe olyan termékek tartoznak, mint a klasszikussá vált Critical Care - szinte egyedülálló a piacon. Kifejlesztése során nem csak a tápgyártói tapasztalat állt rendelkezésre, de számos egzotikus állatok gyógyászatával fogalkozó szakembert - állatorvosokat, takarmányozási szakembereket - is bevontak. Ennek köszönhető, hogy ma a világ egzotikus állatokkal foglalkozó legjobb állatorvosai szinte egyöntetűen ezeket a termékeket ajánlják.

Az Oxbow állatorvosi tápok elsősorban betegség, műtét, vagy más okból legyengült, vagy nem evő állatok átmeneti táplálására szolgálnak. A világ számos vezető egzotikus állat specialistájának véleménye szerint e termékek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy e különleges állatok - nyulak, rágcsálók, görények, madarak, vagy hüllők - gyógyulási esélyei jelentősen nőjenek.​

Az Oxbow professzionális tápok elsősorban állatorvosi felhasználásra készültek. A tápok alkalmazásához teljes körű szakmai támogatást nyújtunk, beleértve az adagolási útmutatókat, vagy a kényszertáplálás megfelelő technikájának elsajátítását is.

Rendezés:

Critical Care Anise 14 x 36g

30.700 Ft
Kívánságlistára teszem

Critical Care Anise 36g

2.400 Ft
Kívánságlistára teszem

Critical Care Anise 141g

8.200 Ft
Kívánságlistára teszem

Critical Care Anise 454g

20.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Critical Care Apple/Banana 141g

8.200 Ft
Kívánságlistára teszem

Critical Care Apple/Banana 454g

20.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Critical Care Fine Grind

9.300 Ft
Kívánságlistára teszem