Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Oxbow állatorvosi tápok

Az amerikai Oxbow Animal Health a világ egyik vezető egzotikus állat táp gyártója, amely már több, mint 30 éve van a piacon. Az állatorvosoknak szánt Professional Line termékcsalád - melybe olyan termékek tartoznak, mint a klasszikussá vált Critical Care - szinte egyedülálló a piacon. Kifejlesztése során nem csak a tápgyártói tapasztalat állt rendelkezésre, de számos egzotikus állatok gyógyászatával fogalkozó szakembert - állatorvosokat, takarmányozási szakembereket - is bevontak. Ennek köszönhető, hogy ma a világ egzotikus állatokkal foglalkozó legjobb állatorvosai szinte egyöntetűen ezeket a termékeket ajánlják.

 

Az Oxbow állatorvosi tápok elsősorban betegség, műtét, vagy más okból legyengült, vagy nem evő állatok átmeneti táplálására szolgálnak. A világ számos vezető egzotikus állat specialistájának véleménye szerint e termékek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy e különleges állatok - nyulak, rágcsálók, görények, madarak, vagy hüllők - gyógyulási esélyei jelentősen nőjenek.

Az Oxbow professzionális tápok elsősorban állatorvosi felhasználásra készültek. A tápok alkalmazásához teljes körű szakmai támogatást nyújtunk, beleértve az adagolási útmutatókat, vagy a kényszertáplálás megfelelő technikájának elsajítását is.

Rendezés: