Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Állatorvosunk

Dr. Nagy Georgina Viktória egzotikus szakállatorvos

Tanulmányok:

A budapesti Szent István Egyetem Állatorvos­tudományi Karán szerzett állatorvos doktori diplomát. Harmadéves korától a Belgyógyászati Tanszéken és az Üllői Nagyállat Klinikán vállalt rendszeres hallgatói ügyeletet. Érdeklődését jelentős mértékben formálták az Egzotikus osztály dolgozói, mely a későbbiekben az egyik alapvető érdeklődési területévé vált a fogászat mellett.

 

Munkahelyek, szakmai tevékenységek

Az egyetemi éveket követően a Trovet Hungary cégnél kezdett el dolgozni mint állatpatikai munkatárs. Első munkahelye nagyban meghatározta a kereskedelemhez és a vállalati marketinghez való hozzáállását, melyet azóta is számos területen hasznosít. Ezt követően Győrben, a Szabadhegyi Állatgyógyászati Központban dolgozott klinikus állatorvosként. Itt főképpen egzotikus állatok gyógykezelését végezte. 2011 - 2020 között a Hungarovet Állatorvosi Rendelő munkatársaként dolgozott, majd 2020-ban megalapította a CsudaVet Állatorvosi Rendelőt, ahol tulajdonosként és állatorvosként is dolgozik. Jelenlegi munkaköre a fogászat és az egzotikus kisemlősök gyógyászata, ezen belül is zömmel fogászati esetek ellátása.

Továbbképzések

Mind hazai, mind külföldi konferenciák lelkes hallgatója. Évek óta a Magyar Vad és Állatkerti Állatorvosok Társasága által szervezett éves konferencia előadója. Fő érdeklődési területe a kisállatfogászat. Zömében kutya, macska és egzotikus fajok fogászati ellátását végzi. Fogászati területen rendszeresen képzi magát (2012. NAVC Conference, Orlando,USA, 2013. AVDS, EVDS Congress of veterinary dentistry Prague, 2014. EVDS Congress of veterinary dentistry Marseilles, Savona, Barcelona, Ibiza) konferenciákon és fogászati workshopokon egyaránt.

Érdeklődési terület

Az utóbbi években a figyelme középpontjába a fogászati ellátás került. Zömében kutyák, macskák és egzotikus kisemlősök esetében végez fogászati beavatkozásokat. Színesíti a palettát vadállatok és állatkerti állatok alkalmankénti fogászati ellátása is (róka, nyest, makákó). Szabadidejében a futás mellett kiterjedt állatseregletének és az állatmentésnek hódol leginkább.