Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Társadalmi felelősségvállalás

Meglepő lehet egy kis cég honlapján társadalmi felelősségvállalásról olvasni. Gondolhatnánk, hogy ez a "nagyok" dolga, de mi nem ebben hiszünk. Mi elköteleztük magunkat, hogy lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk azért, hogy fenntartható módon működjünk és segítsük a környezetünket mind természeti, mind társadalmi értelemben. Jelenleg fenntarthatósági céljaink két területre koncentrálnak, ahol tevékenységünkből adódóan hatékonyan tudunk segíteni: a környezetvédelemre és az állatvédelemre.

 

Környezetvédelem

A környezet védelme számunkra kiemelten fontos. Ezért nem csak a tápok előállítása során, de a működésünk minden részletében szem előtt tartjuk a környezetet. Számláinkat és leveleinket 100%-ban újrahasznosított papírra nyomtatjuk. Újrahasznosítjuk a szállítás során alkalmazott csomagolóanyagot, mely eredetileg is újrahasznosított kartonpapírból készült. Ezek az apróságok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy világunkat megőrizzük. Ez fontos számunkra, segítsetek benne ti is!

 

Állatmentő alapítványok

Az állatvédelemben kiemelt jelentőséggel bírnak azok az önkéntes alapon szerveződő non-profit szervezetek, akik számtalan kisállat életét teszik jobbá. Ezek a szervezetek segítik az általuk befogadott állatok gazdikeresését, ideiglenes befogadást nyújtanak és ha szükséges, támogatják orvosi ellátásukat is. 
 

Mi már aktívan nem veszünk részt az állatmentésben (ez lefordítva azt jelenti, hogy pillanatnyilag csak 5 ideiglenesen befogadott tengerimalac lakik nálunk :)), ugyanakkor fontosnak látjuk, hogy támogassuk ezeket a szervezeteket, így rendszeresen tárgyi adományokkal szponzoráljuk az általunk forgalmazott termékeket fogyasztó állatokra koncentráló alapítványok munkáját. 

Amennyiben bele szeretnél vágni a kisállat-tartásba, keresd fel ezeket a szervezeteket is, hátha akad olyan mentett állat, aki elrabolja a szívedet! A velünk együttműködő alapítványok, akiknek kedvezményes csomagokkal és eseti adományokkal igyekszünk segíteni a munkájukat:
  • Első Nyúlmentő Alapítvány - https://nyulmentoalapitvany.hu/
  • EKA Együtt a Kisállatokért Alapítvány - https://www.ragcsalomentes.hu/rolunk
  • MTVKE Magyar Tengerimalac-Védő Közhasznú Egyesület - http://www.tengerimalacok.hu/